Απίστευτο: Επέτρεψαν να μπει στην Ελλάδα το «Promobus» του ψευδοκράτους που διαφημίζει την τουρκική κατοχή της Β.Κύπρου!

Newskamatero

Απίστευτο: Επέτρεψαν να μπει στην Ελλάδα το «Promobus» του ψευδοκράτους που διαφημίζει την τουρκική κατοχή της Β.Κύπρου!

Τουρκική προπαγάνδα μέσα στην Ελλάδα και μάλιστα ανενόχλητη: Πέρασε το λεωφορείο που προμοτάρει το ψευδοκράτος μέσω των μεθοριακών σταθμών Προμαχώνα και Κήπων στην Τουρκία, πριν από μία εβδομάδα, για να καταλήξει στην κατεχόμενη Κύπρο.

Είναι το προκλητικό λεωφορείο της πρωτοβουλίας «Expedition North Cyprus» (Εκστρατεία για την «Βόρεια Κύπρο») που προπαγανδίζει το ψευδοκράτος ως τουριστικό προορισμό.

Το λεωφορείο, έχοντας πάνω του καταχωρήσεις που προέβαλλαν τα αξιοθπέατα της… «Βόρειας Κύπρου», ξεκίνησε από τη βελγική πόλη Vorsellar και πραγματοποίησε επισκέψεις σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, με έξι Βέλγους εθελοντές του τουριστικού οργανισμού Robinson Club όπου ανήκει και η πρωτοβουλία «Expedition North Cyprus». 

Αν και η πρωτοβουλία παρουσιάστηκε ως «φιλανθρωπική δράση», εν τούτοις η υποστήριξη του λεγόμενου υπουργείου Εξωτερικών του ψευδοκράτους, αποδεικνύει την πολιτική σκοπιμότητα του εγχειρήματος.

Φυσικά και η παρουσία των Βέλγων δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, άλλωστε στο Βέλγιο υπάρχει πολύ μεγάλη μουσουλμανική μειονότητα.

Συνολικά η ευρωπαϊκή tour του promο bus, διέσχισε 4.500 χιλιόμετρα και 11 χώρες για να φτάσει στην κατεχόμενη Κύπρο, σε διάστημα 16 ημερών.

Κατά την άφιξη του το λεωφορείο στο λιμάνι της κατεχόμενης Κερύνειας, την ομάδα υποδέχτηκε ο ανεξάρτητος Τ/Κ «βουλευτής» Χασάν Τακόι και ο «δήμαρχος» Νιντάι Γκιούνορντου.

Στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας στο Facebook, έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες και βίντεο από την περιοδεία σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και των μεθοριακών σταθμών του Προμαχώνα στις Σέρρες και των Κήπων στον Έβρο.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Σε δίκη παραπέμπεται ο δήμαρχος Χαλανδρίου

Σε δίκη παραπέμπεται ο δήμαρχος Χαλανδρίου επειδή το 2014 αρνήθηκε να παραδώσει στοιχεία για τον «επανέλεγχο» των συμβάσεων των υπαλλήλων του δήμου. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος θα δικαστεί την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 στο Γ’ Πλημμελειοδικείο Αθηνών επειδή το 2014 αρνήθηκε να παραδώσει στοιχεία για τον «επανέλεγχο» των συμβάσεων […]