ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτο: Δύο αδερφές κέρδισαν από 1000 ευρώ στην λοταρία

1 min read

Κάθε λόγο έχουν να χαμογελούν δύο αδερφές, από το Ηράκλειο, που η «Θεά Τύχη» της φορολοταρίας τους χαμογέλασε και έτσι η «κληρωτίδα» του Υπουργείου Οικονομικών τους μοίρασε από 1000 ευρώ στην κάθε μια.
Η Σοφία και η Στέλλα ήταν μάλιστα μαζί οικογενειακώς, στο Καστρί της Βιάννου, περνώντας τα Χριστούγεννα με τους γονείς τους, όταν μπήκαν στη σελίδα του taxisnet για να δουν τι τους… επιφυλάσσει η μοίρα που τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν με το μέρος τους.

Η Σοφία, ήταν η πρώτη τυχερή που το διαπίστωσε, μαθαίνοντάς από την ανάλυση των στοιχείων της φορολοταρίας, ότι εξαιτίας μίας συναλλαγής με κάρτα,  τον περασμένο Μάρτιο, ύψους 49,10 ευρώ, είχε κερδίσει από τη μία στιγμή στην άλλη 1000 ευρώ.  Ο ενθουσιασμός ήταν τέτοιος σε όλη την οικογένεια, που και η αδερφή της βλέποντας το σκηνικό, μπήκε στο «τρυπάκι» να δει τι γίνεται με τον δικό της λογαριασμό.

Και όπως αποδείχτηκε ελάχιστα λεπτά αργότερα η τύχη χαμογέλασε στην οικογένεια όχι απλά διάπλατα αλλά εις διπλούν, καθώς και ο λαχνός της Στέλλας , που είχε κάνει μια συναλλαγή τον περασμένο Αύγουστο,  κληρώθηκε ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλους που είχαν μάλιστα συναλλαγές με αρκετά μεγαλύτερα χρηματικά ποσά.

Όπως ανέφεραν οι δύο αδερφές στο neakriti.gr, σίγουρα ήταν κάτι που δεν το περίμεναν. Κάνουν συναλλαγές με κάρτες στην καθημερινότητα τους και αυτή τη στιγμή ο απρόσμενος Χριστουγεννιάτικος μποναμάς των 1000 ευρώ στην καθεμία ξεχωριστά θα αποτελέσει μια γερή ανάσα για να καλυφθούν υποχρεώσεις αλλά και για να περάσουν ακόμη πιο όμορφα τις γιορτές.

Η «φορολοταρία» της Κυριακής του Υπουργείου Οικονομικών από την οποία 10.000 τυχεροί κληρώθηκαν και κέρδισαν 1.000 ευρώ, έφερε χρήματα και στη Μεσαρά με δύο τουλάχιστον τυχερούς.

Όσο για το συνολικό ύψος των συναλλαγών από το οποίο προέκυψαν οι λαχνοί για τις κληρώσεις ανήλθε σε 22,415 δισ. ευρώ, ενώ ο αριθμός των λαχνών που μπήκαν στην κληρωτίδα ανήλθε σε 11,315 δισεκατομμύρια.

Η λοταρία έγινε με βάση τις δαπάνες των φορολογουμένων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών για αγορές που έκαναν τους μήνες: Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο.

Επίσης να σημειωθεί ότι αναγνώστης του neakriti.gr από την Τύλισο, επικοινώνησε με την ηλεκτρονική εφημερίδα και γνωστοποίησε ότι και εκείνος κέρδισε 1000 ευρώ στην λοταρία του Υπουργείου Οικονομικών με συναλλαγή 200 ευρώ.

Πηγή: neakriti.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση