Αναστέλλουν την αποχή οι συμβολαιογράφοι – Κανονικά οι e-πλειστηριασμοί

Newskamatero

Αναστέλλουν την αποχή οι συμβολαιογράφοι – Κανονικά οι e-πλειστηριασμοί

Πέντε μέλη της διοίκησης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου παραιτήθηκαν αντιδρώντας, όπως υποστηρίξαν, σε μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της διοίκησης

Την αναστολή της αποχής τους αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι, ανοίγοντας το δρόμο για τη συμμετοχή τους στους πρώτους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς την ερχόμενη Τετάρτη.

Η απόφαση ελήφθη σε γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν οι συμβολαιογράφοι Αθήνας και Πειραιά, κατά τη διάρκεια της οποίας πέντε μέλη της διοίκησης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου παραιτήθηκαν αντιδρώντας, όπως υποστηρίξαν, σε μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμβολαιογράφοι είχαν αποφασίσει να απέχουν από την άσκηση των καθηκόντων τους λόγω των αλλεπάλληλων περιστατικών βίας που είχαν αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών αλλά και επιθέσεων στα γραφεία τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Πότε θα πληρωθούν περισσότερες από 24.000 νέες συντάξεις

Πάνω από ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι θα λάβουν αναδρομικά την Τετάρτη Στις 28 και 29 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου 2017 θα πληρωθούν επιπλέον 18.734 νέες οριστικές κύριες συντάξεις και 5.503 νέες προσωρινές κύριες συντάξεις, από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εργασίας. Συγκεκριμένα: Αύριο, Τρίτη […]