Ανάλυση ΒΟΜΒΑ από Der Spiegel: «Σε περίπτωση ΠΟΛΕΜΟΥ, το ΝΑΤΟ θα ΧΑΣΕΙ»…

Newskamatero

Ένα άρθρο βόμβα δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, το οποίο σε εκτενές του άρθρο αναλύει το γιατί αν ξεκινήσουν τώρα οι εχθροπραξίες μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, η Βορειοατλαντική συμμαχία δεν θα μπορέσει να νικήσει σε μια επίθεση από την Ανατολή.

Σε ένα απόρρητο έγγραφο με τίτλο «Προκαταρκτική έκθεση για την ενίσχυση της αποτρεπτικής και αμυντικής ικανότητας της συμμαχίας»αναλύονται τα σοβαρά προβλήματα στη διαχείριση των συνδέσεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος, σύμφωνα με τους ειδικούς, απειλεί τις χώρες της Σκανδιναβίας και των χωρών της Βαλτικής.

Συγκεκριμένα, η προσοχή εστιάζεται στο γεγονός ότι η υποδομή μεταφορών των Ευρωπαϊκών χωρών δεν επιτρέπει τη μεταφορά μεγάλου αριθμού στρατευμάτων και εξοπλισμού, εάν κριθεί απαραίτητο, ενώ δεν υπάρχουν και αρκετές γέφυρες, ρυμουλκούμενα και τραίνα.

«Δεν υπάρχουν αρκετές εγγυήσεις ότι ακόμη και οι δυνάμεις ταχείας αντίδρασης του ΝΑΤΟ είναι σε θέση να γυρίσουν γρήγορα και να αντιδράσουν σε μακροχρόνιες εχθροπραξίες» γράφει χαρακτηριστικά ο Der Spiegel.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όλα όσα μας λένε οι «ειδικοί» περί της δύναμης του ΝΑΤΟ είναι απλώς προπαγάνδα που αναμασάνε τα Δυτικά ΜΜΕ, τα οποία όμως τελικώς δεν έχουν καμάι εικόνα για την πραγματική κατάσταση στην περιοχή.

 

Με πληροφορίες από Der Spiegel & RT

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΛΤΑ! Αυτός είναι ο Νέος κολοσσός στην ελληνική γαλακτοβιομηχανία

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, με την υπ’ αριθμ. 650/2017 ομόφωνη απόφαση της ολομέλειάς της, η γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση κοινού ελέγχου της εταιρίας ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. από την εταιρία ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. και μέλη της οικογένειας Χατζάκου, στη βάση των δεσμεύσεων που αναλαμβάνουν οι εταιρείες (διορθωτικά μέτρα). Για […]