ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΟΤΖΙΑΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΟΤΖΙΑΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

Παρά τις συνεχείς ανθελληνικές δηλώσεις και πράξεις της αλβανικής κυβέρνησης, με πιο πρόσφατες τις κατεδαφίσεις των σπιτιών των Ελλήνων της Χειμάρρας (για να τους αναγκάσει να εγκαταλείψουν τους τόπους των προγόνων τους…), η κατοχική συγκυβέρνηση των γραικύλων της Αθήνας Τσίπρα και Καμμένου, δεν κάνει ούτε βήμα πίσω στην αποστολή που της έχει αναθέσει ο αφέντης Τραμπ: να βοηθήσει την ανθελληνική Αλβανία να μπει στην Ε.Ε.!

Έτσι, επίσκεψη στην Ελλάδα, σα να μην τρέχει τίποτα, έκανε ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών Μπουσάτι και το «πατριωτάκι» (όπως τον εμφανίζουν κάποια ξεφτιλισμένα όντα…) ο Κοτζιάς τον πήρε «παραμάσχαλα» και τον ξενάγησε στα χωριά του οροπεδίου Λασιθίου της Κρήτης, για… συμβολικούς λόγους. Ιδού ποιους: «Συζητάμε ζητήματα που είναι ανοικτά και θέλουμε να τα λύσουμε σήμερα για να αναπτύξουμε προοπτικές για το αύριο. Στο πλαίσιο αυτής της πολύ εντατικής και χωρίς διαλείμματα εργασίας, πήραμε την απόφαση να έρθουμε να επισκεφτούμε τον τόπο, όπου γεννήθηκε ο Δίας και όπου απήγαγε την όμορφη Ευρώπη. Στον τόπο, όπου ουσιαστικά γεννήθηκε η Ευρώπη, δουλεύουμε με τον συνάδελφό μου, Υπουργό Εξωτερικών της ΑλβανίαςΘέλουμε και η Αλβανία να γίνει κράτος-μέλος της ΕΕ».

Μια πολύ σημαντική δήλωση βεβαίως, καθώς τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ και οι Αλβανοί θα χρησιμοποιήσουν δεόντως την υποστήριξη των γραικύλων της Ελλάδος!

Αμερικανόδουλοι Τσίπρα και Καμμένε, οι κατάρες του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού να σας συνοδεύουν σε κάθε σας βήμα!

Δημοσίευση στα Social Media

Newskamatero

Related Posts

Τραγωδία στην Ινδία: 184 νεκροί από τις πλημμύρες και ένα εκατομμύριο οι εκτοπισμένοι

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τραγωδία στην Ινδία: 184 νεκροί από τις πλημμύρες και ένα εκατομμύριο οι εκτοπισμένοι

Παρέμβαση Τσαβούσογλου για το δημοψήφισμα στα Σκόπια

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παρέμβαση Τσαβούσογλου για το δημοψήφισμα στα Σκόπια

Create AccountLog In Your Account