ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

3 Δεκεμβρίου 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΙΣΧΟΣ! ΦΙΜΩΝΟΥΝ τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ! Διώκουν τον Τσιάρτα…

1 min read

Μήνυση κατέθεσε το Σάββατο που μας πέρασε (21/10) το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών στον Έλληνα ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα.

Ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής προκάλεσε οργή στους «προοδευτικούς» που θέλουν να εξαφανίσουν κάθε αξία και παράδοση στη χώρα μας με διάφορα σχόλιά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Μάλιστα η πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, Μαρίνα Γαλανού ανακοινώνοντας ότι θα καταθέσει μήνυση στον Βασίλη Τσιάρτα, τον εξίσωσε ουσιαστικά και με διάφορους που απειλούν τη ζωή της και δήλωσε ότι εάν πάθει κάτι θα είναι κι εκείνος υπεύθυνος.

Δηλαδή, εάν κάποιος πει μια άποψη που δεν αρέσει στους διεμφυλικούς είναι αυτομάτως υπεύθυνοι για ό,τι τυχόν τους συμβεί; Πρόκειται για μια φασιστικού τύπου εξίσωση των δύο γεγονότων.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Μαρίνα Γαλανού: «Κατατέθηκε σήμερα (σ.σ. προχθές) μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αλλά και άλλες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα κατά του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή την ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο. Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει. Και βέβαια, εάν πειραχτεί έστω και τρίχα από το μαλλί μου, όλοι αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπημένο φίλο και δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο που συνέταξε αφιλοκερδώς την μήνυση».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. Newskamatero.eu