ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

9 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Ανοιχτές θέσεις εργασίας για υποβολή βιογραφικού

1 min read

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Ανοιχτές θέσεις εργασίας για υποβολή βιογραφικού

Ανοικτές για υποβολή βιογραφικού σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας είναι θέσεις εργασίας στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι μια εταιρία που ξεχωρίζει τόσο για την ιστορία της όσο και για τη συνέπεια, τη συνέχεια, τις αξίες, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά της.

Οι άνθρωποί είναι η καρδιά της εταιρίας και σε κάθε βήμα που κάνουμε είναι η κινητήριος δύναμή . Παρέχουμε ίσες ευκαιρίες, αξιοποιούμε τα ταλέντα τους διατηρώντας ανοιχτό διάλογο μαζί τους μέσα σε ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον. Παράλληλα, επενδύουμε στον άνθρωπο μέσα από τρεις βασικούς άξονες: Ανάπτυξη και Εκπαίδευση, Αναγνώριση και Καινοτομία. Το 2013 η εταιρία βραβεύτηκε για 4η συνεχή χρονιά για το εργασιακό της περιβάλλον, καθώς περιλαμβάνεται στις πρώτες θέσεις των εταιριών στην κατάταξη «Best Workplaces», ενώ πέρσι στον αντίστοιχο διαγωνισμό της Ευρώπης «Best Workplaces Europe 2012» είχε κατακτήσει την 4η θέση.

Επίσης, η εταιρία έχει βραβευτεί με το ειδικό βραβείο «Συστηματικής και Αποτελεσματικής Επικοινωνίας» για την ενημέρωση των εργαζομένων της για τα νέα και τις δράσεις της εταιρίας και στην εκδήλωση “People Management Best Initiatives Awards 2011” για τις πρακτικές της στην Εκπαίδευση και Ανάπτυξη των ανθρώπων της.

Οι συνεχείς διακρίσεις υπογραμμίζουν τη σταθερή δέσμευση της εταιρίας για υπεύθυνη ανάπτυξη και επιβεβαιώνουν το όραμά της να λειτουργεί με διαφάνεια, να διατηρεί την πρωτοπορία της στην ελληνική αγορά, να διαθέτει ένα δίκαιο και αξιοκρατικό περιβάλλον για τους ανθρώπους της, να εφαρμόζει προγράμματα ανταπόδοσης στην κοινωνία και να μεριμνά διαρκώς για το περιβάλλον ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες.

Υποβολή Βιογραφικού

Οδηγίες συμπλήρωσης
Η διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας ολοκληρώνεται σε 4 βήματα.

Η συμπλήρωση των πεδίων θα πρέπει να πραγματοποιείται με απευθείας καταχώρηση και όχι με αντιγραφή και επικόλληση.
Συνίσταται η χρήση ελληνικών ή απλών λατινικών χαρακτήρων.
Σε περίπτωση που επιλέξετε να μεταβείτε σε προηγούμενη σελίδα – βήμα, θα χάσετε όλα τα δεδομένα που έχετε καταχωρήσει μέχρι εκείνο το σημείο.
Πέραν των “.” και “@”, καλό είναι να αποφύγετε τη χρήση άλλων σημείων στίξης και συμβόλων.

Η συμπλήρωση των πεδίων με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτική. Για την καλύτερη αξιολόγηση της αίτησης ωστόσο, συνίσταται η συμπλήρωση όλων των πεδίων.
Στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας αποστολής βιογραφικού, θα σας ζητηθεί να επισυνάψετε το βιογραφικό σας σημείωμα (μέγιστο μέγεθος 250 kb) σε μορφή .doc, .docx, .txt, .rtf ή .pdf.

Με την ολοκλήρωση και του 3ου βήματος της φόρμας, θα εμφανισθεί ευχαριστήριο μήνυμα, το οποίο επιβεβαιώνει την επιτυχή υποβολή.

Οι θέσεις

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Υποβολή Βιογραφικου

πηγη  dikaiologitika

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση