ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έφοδος διαδηλωτών σε εκδήλωση με ομιλητή τον Δραγασάκη

1 min read

Πολίτες έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας πριν από την έναρξη εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο παλιό δημαρχείο Υμηττού, με ομιλητή τον Γιάννη Δραγασάκη.

Οι αντιεξουσιαστες διάβασαν ένα κείμενο υποστήριξης των Ρούπα και Μαζιώτη, ενώ ορισμένοι από τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Δραγασάκη αντέδρασαν έντονα.

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης ζήτησε να μην απομακρυνθούν οι αντιεξουσιαστές αλλά να ολοκληρώσουν την παρέμβαση τους. Οι αντιεξουσιαστές έριξαν τρικάκια στα οποία αναγραφόταν «Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων», «Ενάντια στο καθεστώς εξαίρεσης», και «αγώνας μέχρι το γκρέμισμα και της τελευταίας φυλακής».

Η εκδήλωση της Ν.Ε. Ανατολικής Αθήνας και Ο.Μ. Δάφνης-Υμηττού του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με καθυστέρηση γιατί ομάδα πολιτών ανάρτησε πανό και πέταξε φυλλάδια, όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

«Η Αριστερά δεν έχει να «φοβηθεί» κάτι ή κάποιον. Έχει τις δικές τις θέσεις & μπορεί να σταθεί σε κάθε «μάχη» θέσεων», ανέφερε επίσης ο κ. Δραγασάκης.

Πηγή: real.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση