ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έκλεισαν οι κάλπες στην Κεντροαριστερά

1 min read

Έκλεισαν οι κάλπες στην Κεντροαριστερά

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:10

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νέου ηγέτη της Κεντροαριστεράςξεκίνησε.

Οι κάλπες ανά την επικράτεια για τις εσωτερικές εκλογές έκλεισαν και περίπου 160.000 πολίτες έφτασαν μέχρι το παραβάν, προκειμένου να αναδείξουν το πρόσωπο που θα κληθεί να οδηγήσει το σχήμα στην επόμενη ημέρα του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, η συμμετοχή των πολιτών έφτασε το 74% του πρώτου γύρου της προηγούμενης Κυριακής.

Παράλληλα, τα πρώτα αποτελέσματα θα έρθουν στο προσκήνιο λίγο μετά τις 21.00, ενώ η ασφαλής εκτίμηση του τελικού νικητή ανάμεσα στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά και τον ευρωβουλευτή της “Ελιάς” και πρώην γραμματέα του Κινήματος, Νίκο Ανδρουλάκη, αναμένεται να έρθει περί της 22.00.
φώφη

 

“Σήμερα οι προοδευτικοί πολίτες στις κάλπες, αποφασίζουν για τη μεγάλη παράταξη της κεντροαριστεράς. Όλες οι γενιές συμπορεύονται. Μαζί τολμήσαμε, μαζί πετύχαμε, μαζί τώρα για την νίκη”, τόνισε η κ. Γεννηματά, σε δήλωσή της, αφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα. “Την προηγούμενη Κυριακή, ο ηθικός κόσμος της χώρας άναψε μια φλόγα ελπίδας. Εύχομαι, με τη μαζική συμμετοχή του και την επιλογή του, αυτή η φλόγα ελπίδας να μην σβήσει. Για το καλό της παράταξης, αλλά πάνω απ’ όλα για το καλό της πατρίδας. Θέλω, επίσης, να υπογραμμίσω ότι σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων. Πρέπει όλες αυτές οι στρεβλώσεις του κράτους μας, που άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν αντιμετωπίσει, να είναι στο επίκεντρο των θέσεών μας, των απόψεών μας και των καθηκόντων μας. Για να σταματήσουμε να έχουμε εκατοντάδες θύματα κάθε χρόνο στη χώρα μας”, ανέφερε, από την πλευρά του, ο κ. Ανδρουλάκης, που ψήφισε στο Ηράκλειο Κρήτης.

 

ανδρουλάκης

 

“Το βήμα που ολοκληρώνεται σήμερα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Βεβαίως, το στοίχημα της χώρας θα κερδηθεί στην προγραμματική αντίληψη, στην πρότασή μας. Στη μεταρρυθμιστική αποφασιστικότητα της κοινωνίας. Όποιος μιλά συγκεκριμένα, ολοκληρωμένα, υπεύθυνα και λέει εφικτά πράγματα που θα βγάλουν τη χώρα στο μέλλον, αυτός θα κερδίσει το στοίχημα. Αυτό πρέπει να κάνει η δημοκρατική παράταξη. Εκεί κρίνεται το πολιτικό παιχνίδι πριν κριθεί στους εκλογικούς αριθμούς”, επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, που χαρακτήρισε την ενότητα ως ηθική υποχρέωση όλων εκείνων που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση