Άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών στη Μυρτιά του Πύργου Ηλείας

Newskamatero

Αντιμέτωποι με έναν 22χρονο που έχει απασχολήσει τις Αρχές ξανά στο παρελθόν βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και του Α.Τ.Πύργου, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο νεαρός δράστης σύμφωνα με πληροφορίες είχε στα χέρια του ένα κλεμμένο κυνηγετικό όπλο και πυροβολούσε άσκοπα στο χωριό Μυρτιά του Δήμου Πύργου. Ενημερώθηκε η Αστυνομία και έσπευσαν εκεί οι άνδρες της Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος για να δουν τι συμβαίνει.

Όταν εντόπισαν το δράστη και του ζήτησαν να αφήσει το όπλο και να παραδοθεί, αυτός πυροβόλησε από απόσταση δύο – τριών μέτρων προς το μέρος τους, χωρίς να τους πετύχει.

Οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω του και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του πάρουν το όπλο, χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη αρνητική εξέλιξη.

Αφόπλισαν τον δράστη και κατάσχεσαν το κυνηγετικό όπλο και 17 φυσίγγια.

Ο δράστης που συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως…

Πηγή: ilialive.gr 

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

ΑΑΔΕ: Ηλεκτρονικά η υποβολή των ειδικών δηλώσεων τέλους ταξινόμησης

Ηλεκτρονικά θα υποβάλλονται πλέον οι ειδικές δηλώσεις τέλους ταξινόμησης οχημάτων. Με ανακοίνωσή της, η ΑΑΔΕ αναφέρει τη διαδικασία που θα ακολουθείται από τους υπόχρεους. Η ανακοίνωση της ΑΑΔΕ «Ηλεκτρονικά θα υποβάλλονται πλέον τα υποστηρικτικά έγγραφα της Ειδικής Δήλωσης, που υποβάλλεται στα Τελωνεία για τη βεβαίωση και είσπραξη του τέλους ταξινόμησης, τα […]