ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

15 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άγνοια δηλώνει γνωστή ηθοποιός για το… μενού της κοκαΐνης στο εστιατόριό της

1 min read

Εκτός από την ηθοποιό και το γιο της, απολογήθηκαν οκτώ ακόμη κατηγορούμενοι, οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στη διακίνηση ναρκωτικών

Πλήρη άγνοια για τα όσα συνέβαιναν στην επιχείρηση δήλωσε η συνιδιοκτήτρια και γνωστή ηθοποιός στην απολογία της στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης σε γνωστό εστιατόριο των Αθηνών.

Η ίδια υποστήριξε ότι δεν είχε καμία ανάμιξη στην υπόθεση και δεν γνώριζε για τη διακίνηση ναρκωτικών που γινόταν στην επιχείρηση εστίασης, λέγοντας χαρακτηριστικά «έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του».

Κατά την απολογία της αναφέρθηκε στο συνιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος αποτελεί το βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης, καθώς φέρεται να είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος, τον οποίο περιέγραψε ως έναν φιλικό και καλόκαρδο άνθρωπο και δήλωσε έκπληξη για την εμπλοκή του στην υπόθεση, σχολιάζοντας «μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα».

Οσον αφορά τους συγκατηγορουμένους της, είπε ότι δεν τους γνώριζε και δεν έκανε παρέα μαζί τους, καθώς της ήταν απλώς «κοινωνικά γνωστοί», ενώ επισήμανε ότι κανείς δεν ενημέρωσε ούτε την ίδια ούτε το γιο της -ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος- για το τι συνέβαινε στην επιχείρηση εστίασης. «Ημουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά».

Από την πλευρά του, ο γιος της ηθοποιού κατέθεσε στην απολογία του ότι είχε πλήρη άγνοια για την παράνομη δραστηριότητα που λάμβανε χώρα μέσα στην επιχείρηση, αναφέροντας ότι «αν ήξερα, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας». Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε στο γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος συμμετείχε ως μέτοχος στην επιχείρηση, λέγοντας «είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μία φορά την εβδομάδα μόνο». Ο παρουσιαστής κατά την απολογία του στην προηγούμενη συνεδρίαση ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία γνώση και σχέση με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Ο συνιδιοκτήτης της επιχείρησης κλήθηκε σε συμπληρωματική απολογία, ο οποίος ρωτήθηκε για συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Μεταξύ των συνομιλητών ήταν μια πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία, αν και είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση, δεν εμφανίστηκε για να απολογηθεί. Ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι η συνομιλία του με τη συγκεκριμένη ηθοποιό ήταν «κέρασμα», λέγοντας χαρακτηριστικά «κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και ήπιαμε παρέα». Ο συνήγορος της ηθοποιού υποστήριξε πως η ίδια είναι περιστασιακός χρήστης και οι αναφορές στις τηλεφωνικές συνομιλίες έχουν να κάνουν με ιδία χρήση.

Εκτός από την ηθοποιό και το γιο της, απολογήθηκαν οκτώ ακόμη κατηγορούμενοι, οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στη διακίνηση ναρκωτικών, καθώς, όπως ανέφεραν, οι περισσότεροι ήταν χρήστες και προσπαθούσαν να βρουν ναρκωτικά για δική τους χρήση.

Δημοσίευση στα Social Media